Lissewege: het mooiste dorp van Vlaanderen?

donderdag 10 april 2008

Lissewege legt laatste hand aan het feestweekend 17 & 18 mei 2008


Ter gelegenheid van de verkiezing 'Mooiste dorp van Vlaanderen' organiseren Toerisme Brugge, de VVV van Lissewege, Brugge-Plus en het Comité voor Initiatief een waar volksfeest op 17 & 18 mei aanstaande.
Het feestweekend zal zelfs nationaal te horen zijn op Radio 2 tijdens de live-uitzending van het zaterdagochtendprogramma 'Niets is zeker'. Het volledige feestprogramma is te bekijken op de website: www.lissewege.be . Uiteraard moet er met de diverse diensten vergaderd worden om de puntje op de I te plaatsen. Wie doet wat, de vergunningen, het budget, de samenstelling van het programma etc.
Op donderdag 10 april kwamen al deze diensten samen in Restaurant De Pepermolen in Lissewege. Onder leiding van Toerisme Schepen Jean-Marie Bogaert en Toerisme-manager Dieter Dewulf kwam er een finale maratonvergadering van drie en een half uur! Alles staat nu vast -ook het programma-, ieder heeft z'n taak en volgende week zijn ook de flyers en de affiche klaar. De campagne kan nu defenitief van start gaan!

Geen opmerkingen: